UĞURSUZ HAYRANLA FOTOĞRAF ÇEKTİREN FUTBOLCU SAKATLANIYOR

UĞURSUZ HAYRANLA FOTOĞRAF ÇEKTİREN FUTBOLCU SAKATLANIYOR


Dünya Kupasi Yildizlarinin Sakatlanmasinin Sebebi Beli Oldu


Dünya futbol endüstrisinin nabzını tutan Dünya Kupası’nın başlamasına ne kaldı ki? Dört yılda bir düzenlenen turnuvaların turnuvası, yarın akşam ev sahibi Brezilya ile Hırvatistan arasında yapılacak maçla başlıyor. Heyecan dorukta!

 

Dünya Kupası'na sayılı günler kala antrenmanlarda veya hazırlık maçlarında aldıkları darbelerle sakatlanan futbolcular, hem biz izleyicileri hem de kendi ülkelerindeki destekçilerini üzüyor. Bir futbolcunun kariyerinde zirve noktasını yaşayacakken sakatlanması gerçekten çok talihsiz bir olay.

 

Son günlerde aldığımız üzücü sakatlık haberlerine her gün bir yenisi daha ekleniyor. Radamel Falcao’nun şokunu atlatamadan, geçtiğimiz hafta Franck Ribery ile birlikte yas tutmuştuk. Sakatlanan isimlere daha sonra Brezilya’nın orta sahadaki beyni Lucas Moura da eklenmişti. Moura’yı takiben Brezilyalı bir diğer oyuncu Felipão da sakatlanmıştı. Son aldığımız habere göre; Alman Milli Takımı’nın panzerlerinden Marco Reus da sakatlanarak kadrodan çıkarıldı.

 

 

İngiliz gazetesi The Sport Bible ise; geçtiğimiz günlerde bu sakatlıkların sebebini duyurmuş ve kimse tarafından kaale alınmadığından şikayetçi olmuştu. The Sport Bible’a göre bu sakatlıkların sebebi; tüm adı geçen futbolcularla Selfie fotoğraf çektiren meçhul hayran. Dünya Kupası’nın yıldızı olabilecekken teker teker sakatlanıp turnuvaya veda eden bu futbolcuların her biri bahsi geçen lanetli hayranla fotoğraf çektirmişti. Brezilya’da başlamak üzere olan turnuva, Marco Reus’un sakatlanmasıyla ve taşın altından yine bu garip hayranın çıkmasıyla alarm verdi. Tüm takım kamplarına fotoğrafı asılan hayran için bildirimler yapılır oldu. Hatta İngiliz Milli Takımı’nın soyunma odasında aynen şöyle yazıyor; “Siz siz olun sakın bu adamla fotoğraf çektirmeyin.”