ADAMAKILLI GIF YAPAN BİR UYGULAMAMIZ OLDU: PHHHOTO

ADAMAKILLI GIF YAPAN BİR UYGULAMAMIZ OLDU: PHHHOTO


Gif Yapma Derdinden Kurtaran Uygulama


GIF’lere bakıp yarım saat gülenler, GIF’lere karşı boş olmayanlar, GIF’im olmadan asla diyenler, size sesleniyoruz Tumblr kızları; gözünüz aydın, artık GIF yapmak daha kolay. İnternetin en sevilen animasyon formu olarak tacını korumaya devam eden GIF’ler artık kendin pişir kendin ye usulü elimizin altında. Yeni çıkan mobil uygulama Phhhoto, artık herkese kolaylıkla kendi “Motion Photography”si ile haşır neşir olma ve istediği gibi GIF yapma şansını sağlıyor. Üstelik tüm yaptığınız GIF’leri Instagram gibi seçmece usulü paylaşabileceğiniz kişiye özel profillere de sahip.

 

Yeni bir sosyal platform haberi ne kadar da heyecanlandırıcı değil mi?

 

 

Katy Perry, Diplo, Wesley Snipes, Jeff Bridges ve Daniel Radcliffe şimdiden Phhhoto’ya üye olup GIF’lerini paylaşmaya başladı bile.

 

 

Akıllı telefonların dört bir yanımızı sarması sonunda bir işe yaradı diyebiliriz. Çünkü; bu eğlenceli fotoğrafımsı ve videomsu formattaki görsellere hem bakması hem de yapması pek eğlenceli. Bir türlü istediğimiz şekilde yapmayı beceremediğimiz GIF'leri Phhhoto sayesinde kolaylıkla yapıp, paylaşabileceğiz. Şanımız yürüsün…