ANA HABER BÜLTENİNDE SEVGİLİSİNDEN EVLİLİK TEKLİFİ ALAN SUNUCU

ANA HABER BÜLTENİNDE SEVGİLİSİNDEN EVLİLİK TEKLİFİ ALAN SUNUCU


Onlar Erecek Muradina, Biz çikacağiz Kerevetine


Bu aralar evlilik teklifi sektörü altın çağını yaşıyor. Nerede marjinal, nerede aykırı evlilik teklifi varsa hepsi yağmur gibi yağıyor. Müzik festivalinde başlayıp paraşütle atlarken hızlanan, daha sonra da motosiklet çetelerini devreye sokarak Sons Of Anarchy'e selam çakan yeni nesil evlilik tekliflerine bir yenisi daha eklendi.

 

 

Texas TV'de ana haber bülteni sunuculuğu görevini yürüten Alexa Williams, bülten başlamadan evvel son kez haberleri kontrol ediyordu. Önünde yazılı kağıtları sesli okuyan Williams, bir anda aklını alacak birkaç cümleyi sesli okurken buldu kendini. Erkek arkadaşı Wayne Dunson, kanaldaki ilgililerle danışıklı dövüş gerçekleştirerek evlilik teklifini Williams'ın okuyacağı kağıtlara yazdırmayı başarmıştı. Haliyle şoke olan ana haber bülteni spikeri, sevgilisinin stüdyoya elinde güller ve yüzükle girmesinin ardından büyük şaşkınlık yaşadı.

 

 

Yüksek sesle teklifini yineleyen sevgilisine cevabı ise tabii ki "Evet" oldu. Onlar erecek muradına, bizler çıkacağız kerevetine.