BÜYÜK SEÇİM PIKACHU BURGER MENÜ ALIR MISINIZ?

BÜYÜK SEÇİM PIKACHU BURGER MENÜ ALIR MISINIZ?


Japonya'nin Yeni çilginliği


Kendine özgü kültürlerine kimi zaman hastayız, kimi zaman ise akıl sır erdirmekte oldukça zorlanıyoruz. İki türlü de dünyanın en kendine özgü ülkelerinden biri Japonya. Onların "büyük usta"sı olduğu animeler de kendilerine özgü olmalarındaki en büyük etkenlerden biri sayılabilir. Özellikle 90'lar çocukları için ifade ettiği anlamın büyük olduğu Pokemon ise anime dünyası için yeri dolmayacak türden bir yapım. Ve Japonlar Pokemon karakterlerine hakkettiği değeri vermekte hiçbir zaman sakınca görmüyor. Ünlü animeyi sürekli olarak yeni ticari formüllerle karşımıza çıkartan ülke, bu sefer de fast food sektöründeki en iddialı Pokemon girişini gerçekleştiriyor.

 

 

 

McDonald's ve Burger King'in kısır döngüsünden sıkıldınız mı? O zaman sizi resmi Pokemon Cafe'ye davet ediyoruz. Geçtiğimiz hafta sonu Tokyo'da açılan Pikachu Cafe, büyük bir ilgiyle karşılandı. Haftanın sadece belirli günlerinde ve saatlerinde açık olan bu kafenin ürün yelpazesi Pokemon ve Pikachu hayranlarının aklını alacak cinsten.

 

 

 

Pikachu Burger'den tutun Pikachu Milkshake'e kadar envai çeşit Pokemon karakterinin malzemesi olduğu ürünlerle kalori komasına girmemenizin imkanı yok.