CEP BAZ İSTASYONU HER YERDE MESAJLAŞMAYI SAĞLIYOR

CEP BAZ İSTASYONU HER YERDE MESAJLAŞMAYI SAĞLIYOR


Cebe At çik


Bazen gidilen yer yüzünden sıkıntı çektiğimiz konulardan biri olan telefon çekmemesi sorunsalı artık son buluyor. Aarkadaşlar arasında en çok kafa yorulan şeylerden birisi olan “Metroda neden telefon çekmiyor?”, “Bir deprem oldu mu tüm hatlar kesiliyor!”, “ Atlas pasajında bir kere çeksin şu telefon ya!” gibi soru ve sitemleri yenecek icat yolda. Portatif baz istasyonu GoTenna, telefonunuz çekmese bile arkadaşlarınızla istediğiniz kadar mesajlaşmanızı sağlıyor.

 

 

Şimdilik sadece mesajlaşma problemimize çözüm olan GoTenna, istediğiniz yerden SMS göndermenize yardımcı oluyor.

 

 

GoTenna; özellikle deprem gibi afetlerin yaşandığı zamanlarda kesilen tüm hatlar ya da servis sağlayıcınızın desteklemediği yerlerde hücre yayınınız veya Wi-Fi bağlantınız yokken, arkadaşlarınızla mesajlaşmanızı gerçeğe dönüştürüyor.

 

  

 

Akıllı telefonlara uygun olarak üretilmiş GoTenna ile gönderilen tüm mesajlar şifreli bir şekilde gönderilirken herhangi bir sunucuda da depolanmıyor.  

 

 

Düşük enerjili Bluetooth sinyalleriyle çalışan GoTenna’nın portatif aparatı sayesinde çalışan kablosuz servisini doğrudan iletişim sağlamak için kullanabilir, kendi baz istasyonunuzun sahibi olabilirsiniz. Onu da geçtik, çok acil durumlarda GoTenna sahiplerine de güvenli bir şekilde toplu mesaj atabilirsiniz. Nasılsa güvenlik problem yok…

 

goTenna from goTenna on Vimeo.

 

 

USB ile 30 saat şarj edilen GoTenna, akıllı telefonunuzla 50 kilometre uzaklığa kadar da mesaj gönderip, almanızı sağlıyor. Bu mucize aparatın fiyatlarının ise; ön siparişte 150 dolarken, lansmanın ardından 300 dolara çıkması bekleniyor.