DÜNYANIN EN GERÇEKÇİ OYUNCAĞI OLARAK MARTY MCFLY

DÜNYANIN EN GERÇEKÇİ OYUNCAĞI OLARAK MARTY MCFLY


Oyuncak Demeye Bin Şahit


Popüler kültür tarihinin hakkını ödeyemeyeceği filmlerden biri de Back To The Future. 80'lerden günümüze güzelliğinden hiçbir şey kaybetmeden gelmeyi başaran seri, özellikle popüler bilimkurgu sineması adına büyük bir nimet. Filmde yer alan birbirinden kült objeler ise hala birçoğumuz için arzu objesi olmaya devam ediyor. Uçan kaykay, Nike snekaer ve daha bir sürü şeyin gerçeğe dönüşmesini bekliyoruz yıllardır.

 

 

Oyuncak firmaları da Back To The Future'dan nemalanmaya devam ediyor bu arada. San Diego'da düzenlenen Comic-Con fuarında şimdiye kadar görüp görebileceğiniz en gerçekçi oyuncaklardan biri tanıtıldı. Hot Toys'un elinden çıkma Marty McFly aksiyon figürü o kadar gerçekti ki; sunum sırasında oarada bulunanlar ayağa kalkıp Marty'e sarılmak istediler. Yaşanan hengame güçlükle önlendi. Karşılarındakinin bir oyuncak olduğunu fark eden insanların yaşadığı hayal kırıklığı ise hala devam ediyor.

 

 

Bildiğimiz Marty McFly'ın 1/6 büyüklüğündeki mega ayrıntılı, Michael J. Fox'un tıpkısının aynısı figürün kesin çıkış tarihi ve satış fiyatı henüz belli değil. Ama bayram harçlıklarımızın yetmeyeceğini şimdiden söyleyebiliriz.