DÜNYANIN EN ÜNLÜ 100 KİŞİSİ BELLİ OLDU

DÜNYANIN EN ÜNLÜ 100 KİŞİSİ BELLİ OLDU


Forbes Yemiyor, İçmiyor


Herhangi bir şeyin listesini yapmadığı gün kahrından ölecek Forbes, bugünü de yeni bir listeyle geçirmenin haklı gururunu yaşıyor. Dünyanın en zengin iş adamından en zengin mankenine, en çok kazanan DJ'inden en çok kazanan topçusuna sürekli olarak insanların parasına musallat olan Forbes'un cebimizdeki paraya göz dikmesi yakındır. Bugünkü Forbes konumuz; "Dünyanın En Ünlü 100 kişisi". Böyle bir başlığı Forbes ele alınca çıkış noktası da para oluyor haliyle.

 

 

2013 yılındaki kazançların baz alındığı listenin birincilik koltuğunda Beyoncé oturuyor. Verdiği 95 konserin her biri için 2.4 milyon dolar kazanan şarkıcı, geçtiğimiz 1 Haziran'dan beri servetine tam 115 milyon dolar daha kattı.

 

Para sorun değil gençler

 

Beyoncé'yi sırasıyla LeBron James, Dr. Dre, Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, Jay Z, Floyd Mayweather, Rihanna, Katy Perry ve Robert Downey Jr. izledi. Bu saydığımız isimler son bir yılda kazandıkları parayla bu listeye girmeyi başardılar. Onlara hayırlı kazançlar diliyor ve listenin devamı için sizleri ŞURAYA alıyoruz.

 

Şu gördüğünüz kulaklıktan kazandığım paranın haddi hesabı yok