DÜNYANIN EN ÜNLÜ KEDİLERİ BAĞIŞ İŞİ İÇİN TOPLANDI

DÜNYANIN EN ÜNLÜ KEDİLERİ BAĞIŞ İŞİ İÇİN TOPLANDI


Colonel Meow’un Anisina


Youtube’un en çok izlenen kedili videolarının başrol oyuncuları bir müzik videosunda toplandı. İnternet fenomeni olmakla meşgul kediler arasında; Garfield'ın tahtını sallayan asık suratlı Grumpy Cat’ten tutun da dost canlısı ve dünya tatlısı kedi Nala Cat’e, alameti farikası bıyıklarıyla ünlü Hamilton the Hipster Cat’ten Oskar the Blind Cat’e bir sürü ünlü kedi var.

 

İnternete yüklenen fotoğraflarıyla bir anda binlerce Instagram, Facebook ve Twitter kullancısına ulaşarak paylaşım ve beğeni rekorları kıran bu sevimli kedilerin birçoğu “En Çok Kazanan Kediler Listesi”nde de yer alıyor. Bu yılın başlarında kaybettiğimiz bir başka fenomen kedi Colonel Meow’u anmak için çekilen video, Friskies Grillers’ın Colonel Meow adına çıkarttığı mamaların dünya kedilerine bağışlaması amacıyla çekildi. Friskies Grillers, izlenme sayısı başına bir kutu Colonel Meow mamalarından bağışlayacak.

 

 

Şu kedilerin yarısı beyazperdeye bir film ile giriş yapsa o film bile izlenme rekorları kırar. Bakalım bu patates müzikli bağış konseptli video nasıl iş yapacak?