GÜNÜN LUIS SUAREZ GELİŞMELERİ

GÜNÜN LUIS SUAREZ GELİŞMELERİ


Golcüye Kosova’dan Astronomik Teklif 


Dünya Kupası ile yatıp Dünya Kupası ile kalktığımız şu günlerde maçlardan daha çok konuşulan bir şey varsa, o da Uruguay’ın forvet oyuncusu Luis Suarez’dir. Golcü oyuncu İtalya ile yaptıkları maçta rakip oyuncu Giorgio Chiellini’yi dişleyerek gündeme oturmuştu. Daha önce de rakiplerini ısırmasıyla nam salan Uruguay Milli Takımı’nın yıldız oyuncusu, bu tadım etkinliğinin ardından FIFA tarafından 9 maç cezaya çarptırılırken 4 ay da futboldan men edilme cezası alarak evinin yolunu tutmuştu.

 

 

Futbol tarihinin en büyük cezalarından birini almasını sağlayan bu ısırığın ardından Suarez konseptli paylaşımlar internetin yeni fenomeni oldu

 

Son olarak; golcü futbolcuya aldığı bu cezanın üzerine henüz FIFA üyesi olmayan Kosova'nın Hajvalia isimli takımından transfer teklifi geldi. Kosova takımı, Luis Suarez'in Hajvalia’da oynaması için aylık 500 euro teklifinde bulundu. Hajvalia'nın teknik direktörü Xhavit Pacolli, “Luis Suarez'in 4 ay boyunca burada oynamasında bir sakınca olduğunu sanmıyorum. Cezasını tamamlayınca geri döner ne olacak? Biz kendisini burada isteriz yani… Teklifimizi en kısa zamanda Liverpool'a göndereceğiz" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu arada Suarez, bir tweet atarak Chiellini’den özür diledi. "Evimde ailemle geçirdiğim birkaç gün içinde düşünmeye çok vaktim oldu. Gerek aldığım cezayla gördüğüm zarar, gerek meslektaşım Chiellini'ye verdiğim diş izleri yüzünden futbolculuk kariyerim boyunca utanç duyacağım bir olay yaşandı. Bu yüzden içten içe derin bir pişmanlık duyuyorum. Giorgio Chiellini ve tüm futbol camiasından özür diliyorum. Böyle bir şeyin bir kez daha tekrarlanmayacağına söz veriyorum.” dedi.

 

 

 

 

Suarez’in özür tweet’inin ardından İtalyan futbolcu Chiellini de kendisini affetiğini söyleyen bir tweet attı.

 

 

 

 

Bakalım futbolun hırçın çocuğu cezasının ardından söz verdiği gibi uslanacak mı?