HAFTA SONU BODRUM’DA OLAN ELİNİ KALDIRSIN

HAFTA SONU BODRUM’DA OLAN ELİNİ KALDIRSIN


Alem Var


"Çeşme'de taksiye binip kumru yemeye gitsen yüz lira tutuyor, İstanbul'da kalsan insanoğlu yok, insan anadilini unutacak kıvama geliyor, Kuşadası'nın.. Kuşadası ney la? diyen tatilciler, tatile inanmayanlar, Bodrumlular, Bodrum'da pahalı evi olanlar, Bodrum'da evi olmayanlar ve bu hafta sonu başka bir sebeple Bodrum'da olanlar; haberler iyi.

 

Denizinin felaket iyi olmasıyla öpüp alnımıza koyduğumuz Yalıkavak'taki Xuma Beach, bu sene Kaan Düzarat'ın müzik başbakanlığına gelmesiyle birlikte şaha kalktı, önüne gelene bin tekme modunda ilerliyor. "Peki bu hafta sonu ne var da övüyorsunuz düdükler?" diyorsanız ahanda bu var.

 

 

Şaka-Rock janrının ülkemizdeki ihtiyarlar heyeti Büyük Ev Ablukada ve Surf-Rock'ı daha çok Sörfrak tadında yeniden yazan hastası olduğumuz Ayyuka kanlı canlı çalacak gruplar.

 

 

Tadından yenmeyen DJ'ler ise Kaan "Kaan Düzarat" Düzarat, Jonny "Coni" Rock, "Kabus Kerim Abi" Kabus Kerim ve daha bir sürü güzel abimiz olarak sıralanıyor. Yukarıda posterde yazıyor zaten, sonra yok efendim "many more" kısmını söylemediniz diye gelmeyin.

 

 

Hafta sonu Bodrum'da olanlardan Kule'ye gidip motora bakarak Nickelback söylememelerini, az kaliteli bir hafta sonu geçirmelerini diliyoruz. Etkinlik link'i de burada.

 

Herkese şimdiden iyi eğlenceler, bizim yerimize de iki dans edersiniz artık.