HÜRRİYET.COM.TR’DEN TIK ALMAK İÇİN MÜTHİŞ FORMÜL

HÜRRİYET.COM.TR’DEN TIK ALMAK İÇİN MÜTHİŞ FORMÜL


Hemen İzle, Hd İzle


Büyük internet siteleri için en önemli kriterlerden biri de tık almak. Bu amaç dahilinde içerikte veya başlıkta bir takım oynamalar yapmak alışıldık bir durum. Ama hürriyet.com.tr gibi saniyede milyon tık alan bir internet sitesinin bu tip oyunlara ihtiyacı olduğunu pek düşünmüyoruz. Ya da düşünmüyorduk diyelim. Çünkü çok feci yanılmışız. Evvela sizleri mehzu bahis link'imizle tanıştırmak istiyoruz.

 

 

Genellikle dandik blogspor adreslerinin kullandığı formül olan "Game Of Thrones İzle, Hemen İzle, Şimdi İzle" formülünü hangi akla hizmet kullanır ki Hürriyet.com.tr gibi milyonlarca hit alan bir site? Açıkçası bizim beynimiz yandı. Yazıda kullanılan metin de bayağı ilginç bu arada;

 

"Game of Thrones izle. Game of Thrones sezon finali izle. Game of Thrones 4. sezon 10. bölüm izle. Game of Thrones son bölüm full izle. Game of Thrones tek parça izle. Game of Thrones sezon finali kesintisiz full izle. Game of Thrones son bölümü hurriyet.com.tr adresinden tek parça izleyebilirsiniz.İzleyicilerin merakla beklediği Game of Thrones 4. Sezon 5. Bölüm yayınlandı. Game of Thrones 4. Sezon 5. Bölüm izle. Game of Thrones 4. sezon 5. bölüm CNBCe ekranlarındaydı… Game of Thrones hayranları her hafta heyecanla yeni bölümü bekliyor. Game of Thrones 4. Sezon 5. Bölüm haberimizde. Game of Thrones ile ilgili bütün bilgiler hurriyet.com.tr’de (Game of Thrones 4. sezon 5. bölüm)"

 

Bu metnin ardından sizleri diziyi korsan izleyebileceğiniz bir link'e yönlendiriyor sayfa. Akıl tutulmamız zirveye vuruyor. Sayfanın web editörünün pratik zekasına hayran kalıyoruz. Sırada ne var?

 

"Ganyan sonuçları için tıkla, hemen tıkla" ya da ayıplı sitelerde karşımıza çıkan "Bu geceyi yatakta yalnız geçirmeyeceksin, hemen ara" gibi metinler bizim en büyük favorimiz. Sizinkiler neler?