LEONARDO DICAPRIO GÖTÜ GÖBEĞİ SALDI

LEONARDO DICAPRIO GÖTÜ GÖBEĞİ SALDI


Başina Güneş Geçen Leo 


Mesleğinin kendine verdiği güce dayanarak kendini sefa pezevengi ilan eden Leonardo DiCaprio’nun son davranışlarından ötürü psikoloğuna rüşvet vermek suretiyle çocukluğuna inmeyi çok isterdik ancak kendisi bu işi bizim için bedavaya yaptı.

 

 

Oyunculuğa çok genç yaşta başlayan; ancak asıl çıkışını 1995 yılında The Basketball Diaries ile yapan Leonardo DiCaprio hakkında iki teşhisimiz var: Hayatının erken yıllarını ekmek parası peşinde koşarak geçiren Leo, çocukluğunu yaşayamamış biri ve geçtiğimiz yıl oynadığı Jay Gatsby rolüyle birçok ortak noktası var.

 

 

 

Son zamanlarda magazin gündemini birkaç düzine modeli Brezilya’ya özel jetiyle uçurarak, bilmemkaç metrelik yatında Karate Kid’cilik oynayarak ve mütenevvi ülkenin gece kulüplerinde mütemadiyen partileyerek meşgul eden oyuncu, son olarak bir arkadaşına su tabancası ile savaş açarken görüntülendi. Donu şortundan taşmış, göbeği ülke sınırlarını aşmış, saçı sakalına karışmış Leonardo DiCaprio’nun acilen bildiğimiz ve sevdiğimiz jilet delikanlı hallerine dönmesini diliyoruz.