ORANGE DATE SERİSİ BİR EFSANEYLE DÖNÜYOR: FRANÇOIS K

ORANGE DATE SERİSİ BİR EFSANEYLE DÖNÜYOR: FRANÇOIS K


1 Ağustos'ta İstikamet Suma Beach


Geçtiğimiz yılın yaz aylarına baktığımızda konser adına maalesef aklımızda kalan pek bir şey yok. Zaten Gezi Olayları nedeniyle konserlik bir halimiz de yoktu. Ama 2013 yazında öyle bir an yaşamıştık ki; o süre boyunca içinde bulunduğumuz tüm dünyevi sıkıntılar bize vız gelmişti. Yılın, hatta son yılların en görkemli konserlerinden birinde elektronik müziğin harika çocuğu Nicolas Jaar'a 4 Mayıs 2013'te çöldeki vaha gibi sarılmıştık. Kelimelerle ifade edilemeyecek kadar mükemmel performansıyla aklımızı oynatmıştık. Bu harika geceyi bizlere yaşatan gizli kahraman ise Orange Date'ti. Bizlerin ve bizler gibi hissedenlerin hayır dualarını almayı başarmıştı Orange Date serisi. Şimdi bu dualarımızın karşılığını vermek için geri dönüyor.

 

 

Yeni Orange Date gecesi için istikametimiz İstanbul'u kum, güneş, deniz, güzel kızlar, güzel erkekler ve güzel müziğe doyuran Suma Beach. Ortamlarda gitmeyenin yuhalandığı, yazar kasa fırlatılıp prostesto edildiği Suma Beach'e demir atmaya hazırlanan Orange Date, bir değil, üç değil, tam iki süper isimle "Sabahlar olmasın" dedirtmeye hazırlanıyor. 

 

 

Takvimler Ağustos ayının 1'ini gösterdiğinde gerekli ayarlamalarımızı yapıyoruz ve Suma Beach'in yolunu tutuyoruz. UK Garage – Bass klasmanında bir dünya markası Ben UFO ve elektronik müzik efsanesi diyebileceğimiz François K ile ertesi sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek bir geceye, daha doğrusu yıllar sonra bile "Ne geceydi be" diye anlatabileceğimiz bir geceye girişimizi gerçekleştiriyoruz.