PARAGÖZ FORBES’TAN DÜNYANIN EN ZENGİN AKTÖRLERİ

PARAGÖZ FORBES’TAN DÜNYANIN EN ZENGİN AKTÖRLERİ


Birinci Belli, İkinci De Belli


Haydi gelin; zenginin malı çenemizi yorsun. İşi gücü "Kimin yastık altında ne kadar parası var?" sorusuna cevap aramak olan Forbes, her yıl yaptığını bu yıl da yaptı ve 2014'te paraya para demeyen aktörlerin listesini yayınladı.

 

Haziran 2013'ten beri elde edilen kazançların baz alındığı listede yer alan isimlerin her birinden 20'şer TL borç istesek, damlaya damlaya göl olur. Ama onların bizlere 20 TL vereceğini hiç sanmıyoruz. Çünkü öyle öyle zengin olunuyor arkadaşlar. 

 

 

"Lafı uzatma Play Tuşu" dediğinizi duyar gibiyiz. Sizin de gözünüz parada. Tıpkı Forbes gibi. Peki bu yılın birincisi kim? Iron Man 3'yle servetine servet katan eski müptezel ve her daim cool Robert Downey Jr., The Avengers 2 için yatan avansla birlikte toplam 75 milyon Dolar'ı son bir yılda cebe atmayı başararak zirveye kondu. 

 

 

Dayaklı filmlerin adamı Dwayne "The Rock" Johnson ise 2014'ün sürprizi oldu diyebiliriz. İri kıyım abinin son 1 yılda kazandığı meblağ 52 milyon Dolar. American Hustle'la ikinci Oscar adaylığına kavuşan ama henüz ödüle kavuşamayan Bradley Cooper ise 46 milyon Dolar'la yılı üçüncüsü oldu ve UEFA Kupası'nda gruplara doğrudan katılmaya hak kazandı.

 

 

Devamı ise aha şöyle;

 

1. Robert Downey Jr. – $75 million
2. Dwayne Johnson – $52 million
3. Bradley Cooper – $46 million
4. Leonardo DiCaprio – $39 million
5. Chris Hemsworth – $37 million
6. Liam Neeson – $36 million
7. Ben Affleck – $35 million
8. Christian Bale – $35 million
9. Will Smith – $32 million
10. Mark Wahlberg – $32 million