PIRELLI TAKVİMİ’NİN TEMASI: FETİŞ

PIRELLI TAKVİMİ’NİN TEMASI: FETİŞ


Her Ay Birbirinden Seksi


Ne bayram ne kandil gösteren; ancak içerdiği iç gıcıklatan pozlar sayesinde erkeklere her ayı bayram ilan ettiren, genç erkeklerin cinsel gelişiminde büyük ehemmiyet taşıyan şey nedir?

 

 

 

‘’Bir Pirelli Takvimi’nden daha iyi şey…’’ diye başlanan cümleyi kıyas edilecek rakip bulunamadığından tamamlatmayan Pirelli Takvimi’nin bu yılki çekiminden kamera arkası pozlar gelmeye devam ediyor.

 

 

 

 

Dünyanın en kıvrımlı modellerini en orijinal kompozisyonlarla en yetenekli fotoğrafçıların lensinden senenin her ayına pay edip en soğuk ayları bile çöl sıcağına çeviren, hatta erkeklere havale geçirten takvimin 2015 teması ‘Fetiş’. ‘’Daha az seksisini beklemezdik zaten’’ dedirten takvimde ‘fetiş’ kelimesine yepyeni anlamlar yükleyecek isimler ise: Adriana Lima, Isabeli Fontana, etine dolgun Candice Huffine, Karen Elson, Gigi Hadid, Sasha Luss, Joan Smalls, Raquel Zimmermann ve Natalia Vodianova. Steven Meisel’in deklanşöre bastığı ve Carine Roitfeld’in estetiğini kattığı karelerin kamera arkası ile sizi baş başa bırakıyor ve kamera arkası böyleyse takvim nasıl olur sorusu eşliğinde düşler alemine dalıyoruz.