RED BULL BİZİ LOLLAPALOOZA’YA GÖTÜR

RED BULL BİZİ LOLLAPALOOZA’YA GÖTÜR


Lollapalooza Red Bull Tv'de İzlenir


Canlı yayın, festivalin kendisine yakışan şekilde yayınlanmasıdır. Böylece uzak mesafe festivallerine çok tatlı bir hayvanın trene baktığı bakmak zorunda kalan bizler de en az festivali yerinden izleyen akranlarımız kadar mutlu oluruz. Coachella olsun, Glastonbury olsun, Primavera olsun… Bu üç festival ve muadillerinin çoğumuz için tek ortak noktası vardır. Hepsinin afişini yayınlandığı saniye paylaşırız. "Vay efendim üff headliner'a bak", "Kesin oradayım, yalanım yok" metinleriyle paylaşılan bu festivallere gidememek ise saklı alın yazımız gibidir. O yüzden Youtube başında izlediğimiz canlı yayınlar bizler için hayati önem taşır. Yayıncı kuruluşlar hiç almadıkları kadar hayır duası alırlar bu topraklardan. Hayır duası alma sırası şimdi Red Bull'da.

 

 

1991 yılından beri müzik festivallerinin büyük abilerinden biri olarak hayatını sürdüren Lollapalooza, her yıl binlerce insanı bünyesinde toplamaya devam ediyor. Gelenek bu yıl da değişmeyecek. Bu yıl ve her yıl Lollapalooza'da festival keyfi devam edecek anlayacağınız. Biz de her zaman olduğu gibi bu yıl da gidemeyeceğiz. Peki halimiz nice olacak? 1-3 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek festivali nasıl izleyeceğiz? Outkast, Eminem, Kings of Leon, Arctic Monkeys, Skrillex ve Lorde'nin birbirinden muhteşem performanslarına nasıl tanıklık edeceğiz? Tabii ki Red Bull TV sayesinde!

 

 

Senin tabiini tabiini yeriz demek istediğimiz Red Bull TV, ŞU LINK'TEN canlı canlı Lollapalooza keyfini ayağınıza getiriyor. Bize de şükretmesi ve keyfini çıkarması kalıyor. Ver öpeyim o mübarek elini Red Bull.