STAR WARS KULLANMA KILAVUZU

STAR WARS KULLANMA KILAVUZU


Serinin Tüm Detaylari ölüm Yildizi Kullanici Teknik El Kitabi’nda


Star Wars hastası takipçilerimizin, Star Wars arşivcilerinin ilgisini çekecek bir haberimiz var. Yıldız Savaşları serisini yakından takip edenlerin bileceği üzere; İmparatorluk tarafından inşa edilen son derece güçlü bir silahın kod adı olan Ölüm Yıldızı, bütün İmparatorluk filosunun sahip olduğu ateş gücünün yarısını tek ateşte çıkartabiliyordu. Bundan haberdarsanız; Asi İttifakı’nın casuslarının bu gizli silahın varlığını öğrenmesinin ardından en önemli teknik şemalarını ele geçirdiklerini de bilirsiniz. Küçük bir ay boyutlarında olan bir uzay istasyonu olan Ölüm Yıldızı, İmparatorluğun son silah olarak tasarlanmış, bütün gezegeni yok edebilecek güçte bir silahtı. Asi İttifakı’nın vakti zamanında eline geçirdiği tüm bilgilerin elinizde olmasını istemez miydiniz?

 

 

Ölüm Yıldızı’nı ele geçirmek isteyen Star Wars hayranları için bir kullanım kılavuzu hazırlandı. Chris Reiff, Ryder Windham ve Chris Trevas gibi Star Wars'un yetkili abileri tarafından yazılan kitap, Lucasfilm tarafından da onaylandı.

 

 

Star Wars: Death Star Owner’s Technical Manual: Imperial DS-1 Orbital Battle Station isimli 128 sayfalık kuşe kağıda basılı ve bir güzel de ciltli kitap,Death Star’ın işleyişini çizimlerle en ince ayrıntısına kadar anlatıyor. Arşivcilerin ağızlarının suyunu akıtan kitap, Amazon'da 21.47 dolara satışta.