20 TL BORÇ İSTEYEBİLECEĞİMİZ TOP MODELLER LİSTESİ GELDİ

20 TL BORÇ İSTEYEBİLECEĞİMİZ TOP MODELLER LİSTESİ GELDİ


2014'ün Paraya Para Demeyen Top Modelleri


Muhasebeci gibi onun bunun parasını saymaya bayılan Forbes, 2014'te de huyundan vazgeçmiyor. Sabah verdiğimiz "2014'ün en çok kazanan DJ'leri" haberinin ardından bir başka 2014'te paraya para demeyenler listesi ile karşınızdayız. Bu seferki Forbes listesine meze olanlar ise dünyanın en ünlü top modelleri.

 

 

Son 12 ayda vergisiz kılçıksız toplam 142 milyon doları cepleyen isimler arasında 47 milyon dolarlık kazançla Brezilya'nın moda dünyasına çok ama çok yerinde armağanı Gisele Bundchen var. Dünyalığını 12 ayda yapan Bundchen, diğer arkadaşlarına o kadar büyük bir fark atmış ki; insanın aklı almıyor. Yüksek ihtimalle üç işte birden çalışan mankeni 8 milyon dolarlık kazancıyla Doutzen Kroes ve Adriana Lima, 7 milyon dolarlık kazancıyla Miranda Kerr, Kate Upton ve Kate Moss izliyor.

 

 

Biz bu uçurumun mantığını bir türlü çözemedik. Faize mi koyuyor bu kız paraları? Yoksa ihaleye fesat mı karıştırıyor? Bizce diğer modeller bir araya gelip ortak bir kumbara oluşturmalılar. Yoksa bu uçurum kapanmaz.

 

 

Listenin tamamını görmek için ŞURAYA bakabilirsiniz.