50 SHADES OF GREY OTELİ’NDE GECİKME

50 SHADES OF GREY OTELİ’NDE GECİKME


Fantezi Cenneti Otel


Korku filmleriyle ünlü Eli Roth’un sadizm eğilimi ile E. L. James’in romantik sado-mazo fantezi dünyasının harmanlandığını ve bir otele dönüştürüldüğünü hayal edin. Edemediniz mi? Merak etmeyin, birileri sizin yerinize mesai harcadı ve fantezinin sınırlarını zorlayacak Roissy Castle otelini açmaya karar verdi.

 

İspanya’nın Vilafranca kasabasında açılacak otel ilhamını, 1945 tarihli erotik roman Story Of O ve TDK’nın ‘fantezi’ yazınca resmini gösterdiği 50 Shades of Grey’den aldı.

 

 

Dışarıdan çiftlik evi gibi görünen Roissy Castle’ın 20 odası, 3 özel bir de umumi seks mahzeni var. İşkence aletlerini müessesenin ikramı olarak meyve sepeti yerine sunan otelde ister sevdiceğinizle kendi zevki sefa zindanınızda takılıyor, isterseniz umumi zindanda ulu orta sekse yeni bir soluk getiriyorsunuz.

 

 

Kulağa 50 Shades of Grey’den ziyade Crash ve 9 and ½ Weeks filmlerinin doğmamış çocuğu gibi gelen otel, 1 Ağustos’ta açılmayı beklerken Vilafranca Belediye Başkanı’nın engeline takıldı. Roissy Castle’ın kasabadaki şapele çok yakın olduğunu bahane eden belediye başkanının, ülkemizdeki zatı şahanelerle ortak danışmanlara sahip olduğundan şüpheleniyoruz.