AGENT PROVOCATEUR’DEN ÇÖP GİBİ REKLAM

AGENT PROVOCATEUR’DEN ÇÖP GİBİ REKLAM


Popo Ziyani


Çirkin kral Javier Bardem’i ‘Vicky Cristina Barcelona’ hayat tarzından koparıp parmağına yüzüğü takmak suretiyle Evli ve Çocuklu’ya dikey geçiş yaptırarak dünya kadın nüfusunu yasa boğan, kulağa şiir gibi gelen aksanıyla insanı bir fena yapan Penelope Cruz, birkaç sezondur L’Agent için birbirinden dantelli tasarımlara imza atıyor.

 

Geçtiğimiz sene Agent Provocateur için sevdiceği Javier Bardem ile 6 dakikalık erot mu erot bir reklam çekerek YouTube’dan veto yiyen Penelope Cruz, markanın yeni reklamı için yine yönetmen koltuğuna oturdu. Keşke oturmasaydı.

 

 

Geçen hafta 21 saniyesini izlediğimiz reklam filmi ile heyecanlandıran Cruz, videonun tamamının yayınlanması üzerine yarattığı hayal kırıklığıyla senelik Agent Provocateur reklamını bekleyen erkekler arasında toplu intihar vakalarına sebebiyet verdi. 

 

 

9 günlük bayram gibi reklam beklerken hafta sonuna denk gelen 23 Nisan ile karşımıza çıkan Penelope Cruz, pahalı donlarla fantezi sınırlarını zorlayan Agent Provocateur’ü ‘3 tanesi 5 Lira’ La Senza kıvamına getirmeyi başardı. 80’li yıllarda patlayan ‘Evde 30 Dakikada Aerobik’ furyasından ilhamını alan Cruz’un son reklam filminin en büyük eksiği ise saç bandı ve renkli taytı ile Hülya Avşar.