ANNELERİMİZ TELEFONLARIMIZI ELE GEÇİRİYOR

ANNELERİMİZ TELEFONLARIMIZI ELE GEÇİRİYOR


Bu Uygulama İle Anneniz Her An Tepenize Binebilecek


İnanılmaz ama gerçek! Göbek adı endişe olan annelerimizin bir hayli hoşuna gidecek mobil uygulama çıktı.

 

Sharon Standifird adında bir anne, aileniz aradığında görmezden gelerek yoksay demenize son verecek bir uygulama tasarladı.

 

Çocuklarını her aradığında telefonu açmamalarından sıkılan kadın, ergenlik çağındaki çocuklarının bu huylarından artık bıktığını söyledi ve sırf bu yüzden tasarladığı uygulama için kodlama öğrendiğini belirtti. İnternette bir uygulama geliştirmek için neler yapılması gerektiğini araştıran, azmiyle bizi kendisine hayran bırakan anne, yazılımını kendi yaptığı uygulamaya Ignore No More ismini verdi.

 

 

Ebeveynler bu uygulamayı indirdikten sonra çağrılarına dönmeyen çocuklarının telefonlarını kilitleyebiliyorlar. Evet yanlış duymadınız; uygulama, çocuklar telefonunu açmadığında aile bireylerinin oturdukları yerden telefonları kilitlemesini sağlıyor. Ignore No More'u kullanan tüm anne ve babalar uygulamaya girip çocuklarının adına dokunuyorlar ve bir şifre giriyorlar.

 

 

Bu şifre çocukları ne zaman ailelerini ararsa o zaman kalkıyor. Ignore No More, çocukların ailelerinin aramalarına geri dönüş yaptıklarında telefonlarını tekrar kullanıma açıyor. Bizlerden hızlı bir cevap almadığı zaman telaşa kapılan ebeveynlerimizin bayağı hoşuna gidecek Ignore No More adlı uygulama, şimdilik sadece Android için kullanılabilir durumda ama hırslı anne şu sıralar iOS versiyonu üzerinde de çalışıyor.