BALOTELLI’NİN EV HALİ DE AKILLARA ZARAR

BALOTELLI’NİN EV HALİ DE AKILLARA ZARAR


Siz Hiç ütü Yapan Balotelli Gördünüz Mü?


Futbol dünyasında birkaç tahtası eksik çok futbolcu gördük. Ravelli'den Gascoigne'a, Cantona'dan Fowler'a, Nouma'dan Robbie Keane'e, Pepe'den Suarez'e uzayacak listenin günümüzdeki en renkli temsilcilerinden biri hiç şüphesiz ki İtalyan futbolcu Mario Balotelli.

 

 

Attığı gollerden çok, saha içi ve dışında yediği nanelerle gündemde yer bulan futbolcu, şu sıralar Milan'dan Liverpool'a transfer olmaya hazırlanıyor. Sosyal medyayı oldukça etkili bir şekilde kullanan Balotelli'nin Instagram hesabı da evlere şenlik. Paylaşımlarıyla dikkatleri üstüne çekmekten geri kalmıyor. Öyle ki yıldız futbolcunun son paylaşımlarından birinde ev halinin de pek normal olmadığını görüyoruz.

 

Puma viralinden hallice paylaşımında Balotelli'yi multitasking'in tarihini yazarken görüyoruz. Bir yandan ütü yapan, bir yandan da I Am Zlatan kitabını okuyan Balotelli, arka planda çalan müzikle de kıvırtmayı ihmal etmiyor. Özellikle teknoloji devlerinin akıllı telefon modellerindeki multitasking özelliği için Mario Balotelli'den öğreneceği çok şey olduğunu düşünüyoruz.