BAŞBAKANA 2000 TL BORÇ VEREN 6 YAŞINDAKİ KIZ

BAŞBAKANA 2000 TL BORÇ VEREN 6 YAŞINDAKİ KIZ


Bayram Harçliği İle ölü Yatirim Yapmak


Çalıntı logosuyla cumhurbaşkanlığı seçimlerine oldukça iddialı giren başbakanımıza ülkenin dört bir yanından destek geliyor. Çok zor şartlar altında seçim kampanyasını sürdüren ve sıfırlanan paraların da etkisiyle maddi desteğe ihtiyaç duyan kampanyası için yurt genelindeki AKP hayranları elini taşının altına sokmaya devam ediyor.

 

Geçtiğimiz günlerde kefen parasını RTE'ye bağışlayarak "Reklam kokan hareketlerin yaşı olmaz" dedirten teyzeden sonra akılları alan bir başka bağış haberi de Mardin'in Midyat ilçesinden geldi. AKP Belediye Meclisi üyesi Zeki Çiçek'in 6 yaşındaki kızı Azra Çiçek, bayram harçlıklarından biriktirdiğini söylediği 2 bin 23 lirayı başbakanımızın cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasına bağışladı. "Ölü yatırımın yaşı olmaz" ve "Ağaç yaşken eğilir" başlıkları altında rahatlıkla değerlendirilebilecek bu bağış haberi, bayram harçlığı sektörünün günümüzde geldiği noktayı da gözler önüne serdi.

 

 

Çoğumuz çocukluğunda 2 bin 23 liraya tekabül eden bayram harçlığını hayal bile edemezken küçük Azra'nın para içinde yüzmesine çok sevindik. Ama parasını akıllı harcamak konusunda öğreneceği çok şey var. Öküz alırdık o parayla Azra'cım…