BIEBER & BLOOM KAVGASI: JAMES FRANCO HANGİ TAKIMI TUTUYOR?

BIEBER & BLOOM KAVGASI: JAMES FRANCO HANGİ TAKIMI TUTUYOR?


ünlüleri Kutuplaştiran Kavga 


Amerika ekonomisinin yüzde 80’ini oluşturan oyuncu, yönetmen, senarist, yapımcı, öğretmen, yazar ve şair James Franco, bu kez Instagram’dan ergen bir kıza ya da güzeller güzeli Lana Del Rey’e yürümedi. Hayır işi adı altında poposunu da açmadı. Hatta sabah uyanmış selfie’sini veya kasıklarının sınırını da paylaşmadı.

 

Yakında The Late Show’un tahtına oturacak Stephen Colbert’ün programı The Colbert Report’a konuk olan James Franco’nun 6 dakika 24 saniyelik videosunu iyi izleyin çünkü kendisini yakın zamanda böylesine sevimli ve efendi bir haleti ruhiyede göreceğinizi sanmıyoruz.

 

 

 

 

Kariyerinden bahseden, Colbert’le seviyeli bir şekilde şakalaşan, insanda bağrına basma hissiyatı uyandıran James Franco, kendisine Justin Bieber ve Orlando Bloom’un bu hafta Ibiza’da vuku bulan kavgası sorulduğunda ise rengini belli etti. Orlando-Bloom-Orlando Bloom-Orlando Bloom diye tezahürat edip Leonardo DiCaprio ile birlikte bu kavgaya maskot olmayı arzu eden Franco, utangaç bir tavırla ‘’Sanırım Orlando’nun tarafındayım’’ demekle yetindi.