CHATROULETTE’İN YENİ FENOMENİ: 31’Cİ RUS

CHATROULETTE’İN YENİ FENOMENİ: 31’Cİ RUS


Daha Neler...


Birbirinden garip internet fenomenleriyle karşılaşmadığımız bir gün dahi geçmiyor. İnternette gündeme oturmak için akla hayale sığmayacak şeyler yapmaya cesaret eden insanlar, geçiçi şöhrete kavuşmak içinden ellerinden geleni yapıyorlar. Hele ki Uzakdoğu veya Rusya'da yaşayanların bu amaç için yapabileceklerinin herhangi bir sınırı yok.

 

 

Aranızda hala Chatroulette kullanan var mı bilemiyoruz. İnterneti 2006'mıyçasına yaşayanlar için vazgeçilmez olan bu arakadaşlık ve ahlaksızlık sitesi, anlaşılan o ki Rusya'da hala çok popüler. Bu popülariteden avanta sağlamak isteyen bir Rus genci, Chatrouellette'te karşısına çıkanların aklını 31'le alıyor.

 

 

Yani 31'le alır gibi yapıyor diyelim. Kamera açıldığında üstsüz bir şekilde insanların karşısına çıkan Rus genci, eliyle bel altından tombala çeker gibi yapıyor. Bu manzarayı gören insanlar da haliyle büyük bir şaşkınlığa uğruyor. Bir süre sonra şakacı Rus'un aslında elindeki su şişesini sıvazladığı anlaşılıyor. Sıvaza yattığını sandığınız Rus, aslında sadece su şişesini sıvazlıyor.

 

Siz yine de dikkatli olun. Chatroulette'in sağı solu belli olmaz. Bakarsınız hakiki bir 31'ci çıkar karşınıza günün birinde.