DANIEL RADCLIFFE TANGAYA SAVAŞ AÇTI

DANIEL RADCLIFFE TANGAYA SAVAŞ AÇTI


Radcliffe: "yiğidin Mali Meydandadir"


Dünün Harry Potter'ı, çoğu insanın gönlünde ise her günün Harry Potter'ı Daniel Radcliffe, E! Online'a verdiği röportajda g-string; yani tangaya karşı beslediği hisleri döktü. Tangadan bahsetmesinin sebebi ise Zoe Kazan ile başrolleri paylaştığı 2013 tarihli romantik komedi filmi What If'ti.

 

 

Filmdeki çiplak sahnesinin şimdiye kadar çekimlerinde yer aldığı en güzel çıplak sahne olduğunu vurgulayan Radcliffe, lakin az kalsın bu sahnenin çekilmeyeceğini söyledi. Bunun nedeni neydi peki? Radcliffe'in de Türkan Şoray kanunlarına benzer kanunları mı vardı? Hayır.

 

Filmdeki bu sahnelerin az kalsın sekteye uğrayacak olmasının sebebi, yönetmen Michael Dowse'un Radcliffe'e tanga giydirme ısrarıydı. Buna şiddetle karşı çıkan Radcliffe, sahnede yer almayı reddetti. Tangayla izleyicilerin karşısına çıkmanın fazlasıyla garip olduğunu ve tamamıyla çıplak kalmasının bile daha rahat olacağını düşündüğünü yönetmene ısrarla belirtti. Uzun tartışmalar sonucu "Yiğidin malı meydandadır" motto'sunda karar kılındı ve Radcliffe mevzu bahis sahnelerde anadan doğma bir şekilde yer aldı.