DARKSIDE KONSERİNDE MEKAN DEĞİŞİKLİĞİ

DARKSIDE KONSERİNDE MEKAN DEĞİŞİKLİĞİ


Endişeye Mahal Yok


Darkside'a karşı boş olmayan kamuoyuna duyuru:

2 Eylül Salı günü Orange Date ile ortaklaşa gerçekleştireceğimiz Darkside konserini Topless'tan KüçükÇiftlik Park'a taşıyoruz.

 

KüçükÇiftlik Park'ın ana sahnesinin (bildiğimiz ana sahne) karşısındaki çimenlik alana özel kuracağımız sahnede gerçekleşecek konserde niye mekan değişikliğine gittik gelin hemen bir üstünden geçelim:

 

– Topless'ın son haftalarda yüksek ses yüzünden aldığı şikayetler sonucu belediye ile yaşanan sorunlardan dolayı olan çekincemiz ağır bastı. Bilen var bilmeyen var, geçen iki hafta dahilinde mekan, belediye tarafından üç defa kapama aldı. Darkside konserini biz de sizin gibi iple çekiyoruz ve açıkçası grubun şimdilik son konserlerinden birine şahit olma şansımızı riske atmak istemedik. Umarız Topless ve Beyoğlu Belediyesi arasında anlaşma sağlanır ve bu güzide terası İstanbul yeniden kazanır…

 

– Önceki belirttiğimiz mekanda 1000 ile sınırlı olan kapasitemiz şu anda doldu. Genelde müzik severler olarak kapıda veya son hafta bilet almayı tercih eden bir alışkanlığımız olduğunu da düşünürsek 1700'e çıkan kapasitemiz herkesi mutlu edecektir diye düşünüyoruz.

 

– KüçükÇiftlik Park'taki Diamond Circle, Golden Ticket, Platinum Pentagon gibi ayrıcalıklı bilet uygulamalarını yapmıyoruz. Ana sahnenin karşı tarafında kuracağımız yere yakın sahne ve 1700 kişi ile sınırlı olan çimenlik tek bölgeden oluşan alan, müzisyen-müzik sever ilişkisinin organik bir şekilde tatmin edici olacağı bir deneyim yaşatacak.

 

 

Bir hafta kala yaptığımız mecburi değişiklikten dolayı özür diliyor, anlayışınız için de teşekkür ederiz.

 

Son olarak değişikliklerden memnun kalmayan bilet sahiplerine diledikleri gibi ödedikleri ücreti iade edebiliyoruz. 

 

FACEBOOK ETKİNLİĞİ

BİLETLER İÇİN SOSYOTIX SAYFASI

 

Şimdiden iyi eğlenceler.

 

Play Tuşu & Orange Date