DÜNYANIN EN DEĞERLİ ÇİZGİ ROMANI SATIŞTA

DÜNYANIN EN DEĞERLİ ÇİZGİ ROMANI SATIŞTA


1938'den Kalma Superman İçin Milyon Dolarlar Havada Uçuşuyor


Sadece çizgi roman hastalarını değil, hemen hemen herkesi etki altında bırakacak açık arttırmanın objesi, Superman'in doğuşunu içeren Haziran 1938 tarihli Action Comics #1. Action Comics serisinin ilki olan, "Çizgi roman dünyasının kutsal kadehi" tanımı yapılan çizgi roman, yayınlandığı günden bugüne tertemiz, çiçek gibi gelmeyi başarmış. Geçtiğimiz hafta sonu 0.99 dolar fiyatla eBay'de başlayan açık arttırma şimdiden 2 milyon doları görmüş durumda.

 

 

Mega zenginlerin, takıntılı koleksiyonerlerin sahip olabilmek adına kendi adlarına küçük bir serveti, bizler adına ise çok çok büyük bir serveti gözden çıkarmalarına tanık oluyoruz. Bir hafta daha sürecek açık arttırmada kazanan teklifin 10 milyon dolar civarına ulaşması bekliyor. 

 

 

Bu eşsiz hazinenin sahibi Darren Adams, ufak bir kağıt parçasıyla dünya paraya sahip olacak. Adams, daha evvelden kendisine 3 milyon dolar teklif yapıldığını ama reddettiğini söylüyor. Ne diyelim; adam malına güveniyor arkadaşlar.

 

Mevzu bahis çizgi romanı Türkiye'ye de kargoluyorlarmış bu arada. Hani olur da dünya paranız varsa aklınızda bulunsun. Açık arttırmayı ŞURADAN takip edebilirsiniz.