FASHION QEYFİ: PERŞEMBE

FASHION QEYFİ: PERŞEMBE


Yine Yeşillendi Findik Dallari: Rihanna


Rihanna Yeşillendi

 

Giydikleriyle ve giymedikleriyle olay olan, transparan elbisesiyle ödül törenine katılarak en büyük ödülü erkeklere veren, son olarak da Manhattan sokaklarında don-sütyenle dolaşan Barbados’un tropik fırtınası Rihanna, kozmetik markası MAC ile bir iş birliği daha yaptı.

 

Şarap kırmızısı dudaklarına alışık olduğumuz Rihanna, yeni iş birliği ile metalik renkteki Viva Glam ruju tanıttı. Yeşil elbisesine eşlik eden yeşil peruğuyla bile güzel görünmeyi beceren RiRi’nin 11 Eylül’de satışa çıkacak koleksiyonunun tüm geliri HIV’den virüsü taşıyan hastalara bağışlanacak.

 

 

 

Sofia Coppola Eli Değen Lookbook

 

Parsons School of Design’dan mezun olan, New York ve Los Angeles’ın moda sektörüne hizmet ettikten sonra kendi işinin patronu olmaya karar veren Amanda Blake, Calder’ı kurdu. İlhamını doğa ve sanattan alan Blake, Calder ile her sezon değişen kumaş ve desenlerle aynı tarzı yakalamak. Ziyadesiyle düz tarzı ve insanda déjà vu hissi uyandıran koleksiyonlarıyla gayesine ulaşmasının hiç de güç olacağını sanmıyoruz. Sofia Coppola’nın fotoğrafladığı yeni Calder koleksiyonu insanın içindeki alışveriş aşkını öldürecek cinsten.