FİLİNTA GİBİ GÖSTEREN UYGULAMA GELDİ

FİLİNTA GİBİ GÖSTEREN UYGULAMA GELDİ


Artik Herkes Adonisli, Herkes 90-60-90


Sosyal medyayı kullanan insanların genellikle en güzel/en yakışıklı çıktıkları fotoğrafları paylaştıkları bir gerçek. Ama gerçekte bu kadar güzel/yakışıklı olmayabiliyor insan. Daha da kötüsü hiç yakışıklı/güzel de olmayabiliyor. Sonuçta önemli olan iç güzelliği; değil mi? Yine de fotoğraflarda olduğumuzdan daha uzun veya zayıf gözüksek fena olmaz. Neyse ki Spring imdadımıza yetişti.

 

 

Artık selfie’lerinizi, tatilci pozlarınızı ve gece çıktığınızda çektiğiniz fotoğrafları yazılımcı Kim Taewan’ın geliştirdiği yeni uygulama Spring ile modifiye etmeden Instagram ve Facebook hesaplarınızda paylaşmayacaksınız. Çünkü; Spring ile çektiğiniz fotoğraflar üzerine oynamalar yaparak boyunuzu uzatabilir, daha zayıf gözükmenizi sağlayabilirsiniz.

 

 

Anlayacağınız; Spring, “Olmak istediğin gibi görün, olduğun gibi değil.” sloganına gönül vermiş arkadaşlarınızın canına minnet bir uygulama.

 

 

Tercih ettiğiniz oranlara göre vücudunuzun görünüşünü manipüle etmenizi sağlayan uygulama ücretsiz olarak iTunes App Store’da yerini aldı.