FORBES EN ÇOK KAZANAN KADIN OYUNCULARI AÇIKLADI

FORBES EN ÇOK KAZANAN KADIN OYUNCULARI AÇIKLADI


Birinci Belli İkinci De Belli


Zenginin malı ile züğürdün çenesini yormaya bayılan Forbes, en çok kazanan kadın oyuncuların listesini açıkladı. Yalnız baştan uyaralım; az sonra göreceğiniz rakamlarla dudak uçuklaması, intihar eğilimi, panik atak, kronik mutsuzluk gibi durumlar yaşamanız mümkün. Sosyal sorumluluğumuzu yerine getirip uyarımızı yaptıktan sonra gelin, Haziran 2013’ten beri elde edilen kazançların baz alındığı listede yer alan hanımefendilerin yıllık ‘maaşlarına’ hasetten çatlamak suretiyle bir göz atalım.

 

 

Gravity ile En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ını evine götüremeyen; ancak iki cihanda yetecek kadar parayı cebine indiren Sandra Bullock, 51 milyon dolarla listenin başına oturdu.

 

 

Hunger Games ile çok şükür karnını doyurmaktan fazlasını yapan Jennifer Lawrence, gerçek anlamda alın teriyle kazandığı 34 milyon dolar sayesinde Sandra Bullock’u takip etti.

 

 

Hala Friends’in ekmeğini yiyen ve yüksek ihtimalle gelirinin yüklü bir kısmını Mr. and Mrs. Smith filminin etkilerini bünyesinden atmak için harcayan Jennifer Aniston, 31 milyon dolar ile üçüncü oldu.

 

Listenin devamı şöyle:

 

1. Sandra Bullock – 51 milyon dolar
2. Jennifer Lawrence – 34 milyon dolar

3. Jennifer Aniston – 31 milyon dolar
4. Gwyneth Paltrow – 19 milyon dolar
5. Angelina Jolie – 18 milyon dolar
6. Cameron Diaz – 18 milyon dolar
7. Scarlett Johansson – 17 milyon dolar
8. Amy Adams – 13 milyon dolar
9. Natalie Portman – 13 milyon dolar
10. Kristen Stewart – 12 milyon dolar