GAY ERKEKLERİN GÖZÜNDEN VAJİNA

GAY ERKEKLERİN GÖZÜNDEN VAJİNA


Mistisizmde Son Nokta


Bundan 10 yıl önce yazar Shannon O’Malley ve arkadaşı Keith Wison’ın akşam yemeği esnasında masaya yatırdıkları ‘Gay erkekler ve Vajina Algıları Nedir?’ konusu, bugün sehpaları süsleyen bir kitap olmak üzere Kickstarter’da fon arayan bir projeye dönüştü.

 

‘Gay Men Draw Vaginas’ projesinin temelinin atıldığı yemekte vajina deyince ilk aklına gelen skeçi karalayan Keith Wilson, daha sonra Shannon O’Malley ile ikamet ettikleri San Francisco’nun gay nüfusu yüksek mahallelerinde çizim istasyonları kurdu ve daha da büyük bir kitleye ulaşabilmek için Tumblr hesabı açtı. Çok geçmeden ellerine dünyanın dört bir yanından binlerce skeç geçen ikili, projeyi bir kitap ile taçlandırmaya karar verdi.

 

 

‘Monsters Section’, ‘80’s Vag Section’ ve ‘Mystery Section’ diye üç bölüme ayırdıkları kitapta ikilinin favorisi, gizemden beslenen ve soyut sanata giren Mystery Section.

 

 

Şimdiye kadar hedefleri olan 37.000 Dolar’ın yüzde onundan fazlasını elde eden Shannon O’Malley ve Keith Wison’ın amacı Gay Men Draw Vaginas kitabından 1000 adet basabilmek.