GÜNÜN FOTOĞRAFI: MILEY CYRUS KÜÇÜK TUVALETİNİ YAPIYOR

GÜNÜN FOTOĞRAFI: MILEY CYRUS KÜÇÜK TUVALETİNİ YAPIYOR


çişini Kendine Saklayaydin Bari Miley… 


Eyvah! Korktuğumuz başımıza geldi. Bir süredir Miley Cyrus’ın bir sonraki fotoğrafının tuvalet öncesi veya sonrası olmasından korkuyorduk. Daha önce duş selfie’siyle de sayfalarımıza konuk olan Cyrus, üç gün kadar önce de bizlere Ninja Kaplumbağalar desenli donunu göstermişti. Sonunda beklenen oldu ve eski Disney prensesi, yeni dejenere Miley Cyrus yaptı yapacağını.

 

Disney Channel’dan PornTube’a transfer olmayı kafasına koyan sarı bela Miley Cyrus, arkadaşından ormanda işerken fotoğrafını çekmesini istedi ve bu müthiş kareyi bizlerle paylaştı.

 

 

 

Şarkıcı, ormanda Flaming Lips'ten Wayne Coyne’un da bulunduğu arkadaş grubuyla gezinirken gelen çişini tutma gereği duymadı. Gayet bilerek ve farkında olarak gözüne kestirdiği ilk ağacın dibine çömeldi, pantolonunu da ayak bileklerine kadar indirdi ve bir güzel işedi. Bunu yaptığı anda yanındaki arkadaşına da fotoğrafını çekmesini rica etti. Sempatik olduğunu düşündüğü bu pozunu veren Cyrus, ortaya çıkan sonucu Instagram hesabında paylaşarak huzurlarınıza çıktı.