HANGİ GAME OF THRONES KARAKTERİ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞACAK?

HANGİ GAME OF THRONES KARAKTERİ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞACAK?


George R.r. Martin Rahat Durmuyor


Westeros'un, Avrupa'nın, Amerika'nın, Anadolu'nun, kısacası tüm dünyanın kaderini tayin eden dizilerden Game Of Thrones'un yokluğunda yapılabilecekler listesi gün geçtikçe azalıyor. Tatili aradan çıkardık, gece gezmelerine ağırlık verdik, aile büyüklerimizi ziyaretlere başladık, yeni eğitim-öğretim yılı için küçüklerimizin defter ve kitaplarını kapladık. Ama kaçınılmaz olandan kaçamadık. Yeni Game Of Thrones sezonunun başlamasına daha çok var…

 

Katil Martin!

 

Bizler her gün bu gerçekle yüzleşmek durumundayken dizinin ve de A Song Of Ice And Fire serisinin yaratıcısı George R.R. Martin de yeni açıklamalarıyla dizinin önümüzdeki sezonlarında hem bizim canımızı, hem de dizi karakterlerinin canını yakmaktan vazgeçmeyeceğinin sinyallerini veriyor.

 

 

Yazar arakadaşı Robin Hubb'la Londra'daki bir fuarda ayaküstü konuşan Martin, serisinin yeni kitabı The Winds Of Winter'da karşımıza çıkacak olay örgüsünün kendisine yeni karakterleri öldürme konusunda büyük rahatlık verdiğini söyledi. Yayınlanma tarihi henüz belli olmayan kitapta serinin en büyük savaşlarının yaşanacağını, yolları apayrı karakterlerin yollarının kesişeceğini ve bu kesişmenin yeni ölümlere gebe olacağını da çıtlattı.

 

Gözünü kan bürümüş Martin'in yeni kitabında Daenarys Targaryen ve Tyrion Lannister'ın yollarını kesiştireceğinin dedikodusu yüksek sesle yapılıyordu. Umarız bu dedikodunun gerçekleşmesi durumunda muhtemel ölüm bu iki süper karakterden birini bulmaz.