İNTERNETTEKİ EN GÜVENLİ ŞİFRE KORUMA HİZMETİ YAYINDA

İNTERNETTEKİ EN GÜVENLİ ŞİFRE KORUMA HİZMETİ YAYINDA


Adi Gibi Limit Tanimayan Eklenti


İnternette şifre vermek de bir dert, verilen şifreyi hatırlamak da… Şifreler ve şifre seçimi üzerine sıkıntı yaşayarak kolaylıkla hack’lenmekse en büyük korkularımızdan birisi. Sizler de bizler gibi karman çorman şifrelerle sitelere üye olup daha sonra unutuyor musunuz? Eğer öyle yapmıyorsanız, her hesabınız için aynı şifreyi kullanıyorsunuzdur muhtemelen.

 

2013 yılında tercih edilen en kötü şifreleri birkaç ay önce paylaşan SplashData hakkındaki haberimizi hatırlıyor musunuz bilemeyiz ama sanal ortamda en sık kullanılan şifrelerden uzak durmanızı üstüne basarak öneririz.  

 

Neyse ki; Limitlesslane isimli yeni eklenti var artık. Bu eklentiyle şifrelerinizi maksimum güvenlik içinde saklayabilir ve tüm hesaplarınızı tek bir tıkla yönetebilirsiniz.

 

 

Şimdilik Opera http://goo.gl/9FP755 ve Chrome’da http://goo.gl/gahtv5 kullanabileceğiniz uygulama, giriş yapacağımız siteyi bile açmadan tüm internet hesaplarımıza erişmemizi sağlıyor.

 

 

 

Limitlesslane isimli şifrelerden sorumlu tarayıcı eklentisi, şimdilik internetteki güvenliğinizi sağlayan en iyi yol gibi görünüyor.