JOE STRUMMER’IN ARABASI SİZİN OLABİLİR

JOE STRUMMER’IN ARABASI SİZİN OLABİLİR


The Clash Efsanesinin Arabasiyla Tem Keyfi


Hayatını kaybeden ünlülerin, rockstar'ların, pop yıldızlarının, aktör ve aktrislerin arkasında bıraktığı eşyaların, arabaların, evlerin ve her ürlü araç gereçlerin açık arttırmalarda satılma geleneği tüm hızıyla devam ediyor. Ama günün açık arttırma haberine konu olan kişi, sadece bir ünlü değil. Bir ikon, punk müziğinin en büyük efsanlerinden, dünyanın gelmiş geçmiş en iyi müzik gruplarından birinin frontman'i ve aynı zamanda Ankaralı!

 

21 Ağustos 1952'de Ankara'da doğan efsanevi İngiliz müzisyen Joe Strummer'ın 1963 yapımı Ford Thunderbird arabası, eBay'de açık arttırmayla satılığa çıkarıldı. Aynı zamanda The Clash efsanesinin doğum günü olan 21 Ağustos'a kadar sürecek açık arttırmada teklifler 15.000 dolardan açıldı.

 

 

Strummer'ın 1987'den 22 Aralık 2002'deki ölümüne kadar sahibi olduğu arabayı satışa çıkatan Beverly Hills Car Club isimli firma şöyle bir not iliştirivermiş sayfaya; "He would take his partner Gaby and their two young daughters on family outings to the desert in the T-Bird."

 

 

Keşke paramız olsa da bu anısı oldukça kıymetli arabaya sahip olabilsek. Emin ol, ona gözümüz gibi bakardık Joe Strummer…

 

Param var ulan diyen varsa, kendisini ŞURAYA alalım.