KADINLAR ERKEKTE EN ÇOK HANGİ RENGİ SEKSİ BULUYOR?

KADINLAR ERKEKTE EN ÇOK HANGİ RENGİ SEKSİ BULUYOR?


İpucu: Siyah Değil


“Kadınlar erkekte neyi çekici bulur?” sorusu hayli göreceli bir mevzu olup Game of Thrones’un tüm kitaplarının toplam sayfası uzunluğunda farklı cevaba gebe olabilir. Kimi mizah anlayışını, kimi adonisli erkeği, kimi erkeğin banka hesabındaki banknot miktarını seksi bulurken; başkaları romantik veya stil sahibi erkeği seksi bulabilir.

 

New York’taki University of Rochester ve Çin’deki Wuhan University’deki bir grup araştırmacı Pantone’nin seksilik denkleminin nereye otuduğunu merak edip, işin rengini değiştirdi.

 

 

Araştırmaya göre kadınlar erkekte en çok kırmızı ve kırmızının tonlarını çekici buluyor. Güç ve yüksek sosyal statü ile bağdaştırılan kırmızı, çok abartılmadan kullanıldığı sürece tam bir kadın mıknatısı görevi görüyor. Kadınlar kırmızı giyen erkeklerin hayatta daha başarılı olduğunu düşünüyor ve zengin olma ihtimallerinin yüksek olduğuna inanıyor.

 

Araştırma sonucunu öğrendikten sonra sonra Atilla Taş’ın Kırmızılım şarkısını bir kez daha dinleyin, çıkın alışveriş yapın gardırobunuzu kan kırmızısına bulayın deriz.