KAYKAYIYLA PLAYBOY MANSION’DA KAYAN KAYKAYCI

KAYKAYIYLA PLAYBOY MANSION’DA KAYAN KAYKAYCI


Playboy Tavşanlariyla Beraber Kaymak


Bisikleti vücudun herhangi bir uzvuymuş gibi kullanan Danny MacAskill, yaklaşık bir ay önce kafasına Red Bull kaskını takıp Playboy Mansion’ı a.k.a. Playboy Malikanesi’ni basmıştı. Ali Şen’in Bodrum’daki hayvanat bahçesi kıvamındaki yazlığından bir tık daha büyük olan Playboy Mansion’da sere serpe yayılan Playboy güzellerinin önünden bisikletiyle şov yaparak geçen ünlü bisikletçi MacAskill, kızları tavlamak için tüm hünerlerini sergilemişti. Bu baskının şokunu atlatan Hugh Hefner’in başına şimdi de bir kaykaycı üşüştü. 

 

Dünyaca ünlü profesyonel kaykacılardan Eli Reed, bir gün sokakta kaykayına binerken yere düşüp bayılıyor. Baygın bir şekilde yerde yatarken konulu erotik film kıvamında bir rüya görmeye başlıyor. Fantezi konseptli rüyasında Playboy Mansion’da etrafı kızlarla çevrili bir şekilde uyandığını gören Reed, kızları aynı bisiklet ustası MacAskill gibi etkilemeye çalışıyor. Kayla Collins, Ashley Doris, Carly Lauren, Kristal McCahill, Jaslyn Ome, Tiffany Toth ve Dani Mathers gibi huri kıvamındaki kızların etrafını sarması, Marc Jacobs takım elbise altına da bir Converse’i kendisine giydirmeleriyle başlayan video, Reed’in yeteneklerini sergilemesiyle devam ediyor.

 

Reed, kaykay üzerindeki dengesi ve yeteneğiyle görenleri şaşkına çevirirken kızlara sırnaşmayı da unutmuyor. Marc Jacobs ve Converse ürün giydirmeleri içeren Lost Paradise isimli videoda yıllardan beri en merak edilen yerlerden biri olan Playboy Mansion’ı daha ayrıntılı bir şekilde görebiliyoruz.