LANA DEL REY: “HAYIRLI BİR KISMET ARIYORUM”

LANA DEL REY: “HAYIRLI BİR KISMET ARIYORUM”


Lana Del Rey Gülistan'dan Boş çikmak İstemiyor


Gönül hanesini bir türlü dolduramayan, inişli çıkışlı ilişkilerini mehtap altında dinlenilecek şarkılara konu eden Lana Del Rey, James Franco'dan da umduğunu bulmamışa benziyor. Uçan Kuş kameralarına yakalansa "Sadece arkadaşız" deyip işin içinden sıyrılabilecek ay yüzlü şarkıcı, Fashion Magazine'e oldukça samimi açıklamalarda bulundu.

 

Kendine güvenen, "Ben Lana'ya talibim" diyen, eline şekeri çiçeği alıp Lana'yı istemeye kararlı olanlara müjdemiz var. Del Rey kızı yaptığı açıklamayla artık gülistandan boş çıkmak istemediğini söyledi. Lana Del Rey'in bu açıklamalarında başbakanımızın konuşmasının ne derece etkili olduğunu bilmiyoruz. Bizim işimiz söylenenleri size aktarmak. Öyle de yapacağız.

 

 

"Hayatımı paylaşacak, evine namusuyla ekmek getirecek, helal süt emmiş bir kısmet bulmak ve evlenmeyi çok istiyorum. Çocuklarım da olsun istiyorum. Şöyle geniş bahçeli bir evde koşturup dursalar kötü mü olur? Artık hem çocuk hem de kariyer yapma zamanım geldi. Tek isteğim çocuklarımın bana çekmemesi. Benim kadar kötü olmazlar umarım."

 

Bizim kız çok dolmuş. Yok mu şu dünya güzeline sıcak bir yuva verebilecek delikanlı aranızda?

 

Son videosu Ultraviolence'ta da Lana Del Rey'in beyaz gelinlik hayallerine tanıklık ediyoruz. Bu da mı tesadüf?