LEONARDO DICAPRIO ICE BUCKET CHALLENGE İLE OSCAR’A ADAY

LEONARDO DICAPRIO ICE BUCKET CHALLENGE İLE OSCAR’A ADAY


Sosyal Sorumluluk Kokan Buz Banyosu


Mesleğinin kendine verdiği güce dayanarak banka hesabını torunlarının torunlarını refah içinde yaşatacak kadar dolduran ve sefa pezevenkliğinin kitabını yazan Leonardo DiCaprio, iş hayır işine gelince onun da alasını yapıyor.

 

DiCaprio, son birkaç ayını sarı dolmuşa çevirdiği özel jeti ile bir düzine modeli Brezilya’ya uçurarak, bilmemkaç metrelik yatında Karate Kid’cilik oynayarak, su tabancası ile yaşayamadığı çocukluğunun acısını çıkartarak ve yakın dostu Orlando Bloom’un bar kavgalarına maskotluk yaparak geçirdi.

 

 

David Beckham tarafından ice bucket challenge’a aday gösterilen Leonardo DiCaprio’dan buz banyosunu yatında ya da tropik bir adadaki tatili esnasında yapmasını bekliyorduk ki, Leo Kanada’daki Athabasca Gölü’nde karşımıza çıktı.

 

 

Çılgın bir parti adamı olmanın yanında çevreci kişiliği ile de meşhur olan ve katran kumu konusundaki araştırmaları için Kanada’da bulunan Leo, yanındaki araştırmacılarla birlikte aralarında Kanada Başbakanı Stephen Harper ve Shell CEO’su Ben van Beurden’in de bulunduğu birkaç kişiye meydan okuyarak buz banyosu ve 10.000 dolar bağış yaptı.

 

Aday gösterildiği rolü en güzel şekilde oynayan Leonardo DiCaprio’yu Oscar’a layık görüyoruz.