LONDRA’DAKİ ÜNLÜ SEKS PARTİLERİNİN ARKASINDAKİ ADAMLA TANIŞIN

LONDRA’DAKİ ÜNLÜ SEKS PARTİLERİNİN ARKASINDAKİ ADAMLA TANIŞIN


Seks Partisi Mi Lazimdi?


30 yaşına basan Chris Reynolds Gordon'ın hikayesi oldukça ilginç. Kendisi, bu genç yaşında dibi de zirveyi de görmüş biri. Şu günlerde Instagram hesabı büyük bir popülarite kazanan ve Londra gece hayatının en sansasyonel isimlerinden biri olmayı başaran Gordon'ın  inişli çıkışlı bir hayat hikayesi var.

 

 

Milyoner olduktan sonra düzensiz yaşam tarzının etkisiyle paralarını yedi ve iflas etti. Dünyanın dört bir yanında yatı katı varken evsizliği de yaşadı. Küçükler 800 metre koşusunda şampiyonluğu ve Vladimir Putin'le buluşmuşluğu var. Derken, 30 yaşına girmeye hazırlanan Gordon'a hayat ve kaderi oldukça farklı bir şekilde gülmeye başladı. Arkadaşı Eva'yla birlikte ortaklaşa projeleri Heaven SX, şu sıralar Londra'nın en elit seks parti konsepti olarak kulaktan kulağa yayılıyor. 

 

 

Ülkenin en ünlü seks partileri şirketi (Evet; böyle şirketler de var) Killing Kittens'ın kataloğuna girmeyi başaran Heaven SX, ünlü simalardan milyonerlere kadar herkesin tercih ettiği bir seks partisi konsepti oldu çıktı. Peki Gordon'ın partisinin diğer seks partilerinin arasından sıyrılmasının sebebi ne? Gordon bu soruya şöyle cevap veriyor; "Aslında çok da büyük bir fark yok. Bu tamamen benim ve ortağımın göz zevkiyle ilgili. Bugüne kadar birçok seks partisinde bulundum. Kendilerine elit diyen bu partilerin çoğunda hiç de çekici olmayan insanların katılım yaptığını gördüm. Bizim partimizin en büyük iddiası, herkesin 10 tam puan vereceği insanları özenle seçmemiz. Herahlde katılımcılar da zevkimizden hoşnut kalmış olmalı ki; konsept büyük bir hızla yayıldı."