METRODA SPA KEYFİ ALIR MIYDINIZ?

METRODA SPA KEYFİ ALIR MIYDINIZ?


Buharli Tren


New York merkezli tatlı eşek şakası kolektifi Improv Everywhere, umumi yerlerde olay çıkarması ve eğlence yaratması ile ünlü. Daha önce Staples’ta kurul toplantısı yapmaya çalışan, Macy’s’de ağır çekim Matrix dövüşüne tutuşan, Starbucks’ta 20 Spartacus’e can veren ve GAP mağazındaki cansız mankenlere can veren şakacı kolektif son olarak New York metrosunu beş yıldızlı otel spa’sına çevirdi.

 

 

 

Herkesin bir yere yetişmek için koşuşturduğu, basık, kalabalık ve havasız metro istasyonunu geçici bir süreliğine de olsa insanların rahatlayabileceği bir ortama çevirmeye karar veren Improv Everywhere, işe 34th Street Station tabelasını 34th Street Spa olarak değiştirmekle başladı. Beyaz bornoz ve havluları bir standa koyan, geçenlere detoks niyetine salatalık suyu ikram eden ve ayakta buhar banyosu keyfi sunan Improv Everywhere’in performansı yaklaşık bir saat sürdü.

 

 

 

Improv Everywhere’i Taksim metrosuna da bekleriz diyeceğiz; ancak öpüşen insanlara bile hor gören bir ülkede bornozlu bir kalabalığın nelerle karşılaşacağını tasavvur edemiyoruz, etmek de istemiyoruz.