MTV VMA ALICILARINA ULAŞTI

MTV VMA ALICILARINA ULAŞTI


Gecenin Sürprizi Miley Cyrus


MTV Video Müzik Ödülleri, 24 Ağustos 2014 Pazar günü Los Angeles Inglewood’daki Forum’da sahiplerini buldu. Ariana Grande, Nicki Minaj ve Jessie J.’in performanslarıyla açılan ödül töreninde gecenin sürprizi Miley Cyrus’tan geldi.

 

 

Video of the Year ödülünü Terry Richardson’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Miley Cyrus’ın ise bir gülle üzerinde sallanarak Gülşen’e ilham olduğu videosu ‘Wrecking Ball’ aldı. Ödülünü almak için kendisini ve Los Angeles’ın genç evsizlerini temsilen Jesse isimli bir genç sahneye çıktı. Daha sonra Facebook sayfasında bir duyuru yapan Cyrus, My Friend’s Place isimli evsiz sığınağına bağış yapan kişilerin arasından çekiliş yaparak iki kişiye 28 Eylül’deki Rio de Janeiro konserine bilet ve seyahat hediye edeceğini açıkladı.

 

 

En İyi Hip-Hop Video ödülünü ‘Hold On (We’re Going Home)’ ile Drake, En İyi Kadın Sanatçı Video ödülünü ‘Dark Horse’ ile Katy Perry & Juicy J., En İyi Rock Video ödülünü  ‘Royals’ ile Lorde, En İyi Birliktelik ödülünü ‘Drunk In Love’ ile Beyonce & Jay Z, Sosyal Mesaja Sahip En İyi Video ve En İyi Sinematografi ödülünü ‘Pretty Hurts’ ile Beyonce, En İyi Koreografi ödülünü ‘Chandelier’ ile Sia ve En İiyi Lyric Video ödülünü ‘Don’t Stop’ ile 5SOS kazandı.

 

 

Taylor Swift’in yine gece kulübündeymiş gibi koltuğunda dans ettiği törende, Beyonce son albümünden potpuri sahnelerken, Robin Williams için de bir anma videosu hazırlandı.