MÜZİK DÜNYASINDA HAFTANIN İLK İŞ GÜNÜ

MÜZİK DÜNYASINDA HAFTANIN İLK İŞ GÜNÜ


Yeniler, En Yeniler, Hep Yeniler


Nick Drake’in duyulmamış şarkılarının satışa çıkacağı açık arttırma iptal oldu. 60’ların sonunda kaydedildiği düşünülen ve Nick Drake’in albümlerine girememiş şarkıların satışa çıkacağı geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. Yasal sorunlara takılan açık arttırma şu an için gerçekleşemeyecek gibi duruyor. Bizim ise ne zaman yeni Nick Drake şarkılarını duyacağımız belli değil.

 

 

 

Disclosure ile geçtiğimiz senenin en muazzam şarkılarından birine imza atan Sam Smith, ilk solo albümü I’m Not The Only One’dan yeni video yayınladı. Glee’den Dianna Agron’ın şenlendirdiği video, albüme adını veren şarkıya çekildi.

 

 

 

Arcade Fire’dan Jane’s Addiction’a saygı duruşu… Turne boyunca Karışık Çal’da kalmış bir liste gibi aklına geleni cover’layan Arcade Fire’ın son hedefi Jane’s Addiction’ın Been Caught Stealing şarkısı oldu. İroniyi pek seven grup, şarkıyı söylerken bir yandan da ön sırada konseri izleyenlerin telefonlarını bir bir topladı.

 

 

 

Foo Fighters belgeselinin ne zaman yayınlanacağı belli oldu. HBO’nun hikayesine el attığı Foo Fighters’ın Sonic Highways adlı belgeseli 17 Ekim’de yayınlanacak. Grubun yakında yayınlanacak albümünün kayıt sürecini anlatan belgesel, paralel evrende şampuan reklamlarında oynayan, bir-bilmediği-beş-vakit-namaz-onu-da-bilir-ama-kılmaz Dave Grohl tarafından yönetildi.