NEW YORK TIMES’A TAM SAYFA MARIJUANA İLANI VERİLDİ

NEW YORK TIMES’A TAM SAYFA MARIJUANA İLANI VERİLDİ


Gazete İlanlarinda Yeni Bir Dönem Mi Başliyor?


İçinde bulunduğumuz yılın ilk gününde Colorado’da yasallaştırılarak satışa açılan marijuana ve etrafında gelişenlerden haberdarsınızdır. En azından bir kısmından. Son aylarda özellikle Colorado’dan o kadar çok marijuana konseptli haber aldık ki; artık dumanlı haberlerin hızına yetişemez olduk.

 

Son olarak bir endüstri haline gelen marijuana piyasasının geleceğini konuşur olduğumuz şu günlerde uzak kıtadan “Marijuana Otomatı”, “Marijuana Fuarı”, “Marijuana Üniversitesi”, “Marijuana Esanslı Üzüm Şurubu”, “Marijuana Orkestrası”, “Marijuanalı Prezervatif” ve benzeri onlarca haber aldık. Bu saydığımız haberlerin her birinin dünyada ilk olduğunu belirtmemize gerek yoktur diye düşünüyoruz. 

 

Bu haberlerin sonuncusu Leafly adlı dünyanın en büyük marijuana bilgi topluluğundan geldi. Tıbbi amaçlı marijuana faaliyeti veren esrar dispanserlerinin bir listesini tutan Leafly, iletişim bilgilerini ve menülerini paylaşmakla yükümlü.

 

 

Leafly, New York Times’a marijuananın sağlık için kullanılan özellikleri hakkında halkı bilgilendirmeyi amaçladığı tam sayfalık bir gazete ilanı verdi. New York Times'da tam sayfa ilan olarak boy gösteren reklamda MS ve kanser hastalarının tedavilerinde olumlu tepkiler veren marijuana hakkında unsurlar paylaşılıyor.