ORLANDO BLOOM HANGİ SARI ŞEKERİN AYAKLARINA KAPANDI?

ORLANDO BLOOM HANGİ SARI ŞEKERİN AYAKLARINA KAPANDI?


Legolas Yol Yapiyor


Miranda Kerr'le yaşadığı ayrılıktan sonra yarım bıraktığı hovardalığın kitabını yazma işlemine kaldığı yerden devam eden Orlando Bloom, özellikle son 1-2 aydır magazin gündeminden düşmüyor. Justin Bieber'a vurduğu fiske gerçekten de milyonlarının içindeki yağları eriten bir hareketti. Bu hareketin ardından yüzlerce spekülasyon ve diğer ünlülerin konu hakkındaki yorumları adeta yağmur gibi yağdı. Biz ise Legolas'a hak verdik, yerden göğe hakkı var dedik. Bieber'ın eski yenge Miranda Kerr'e uzattığı dilin bizzat Bloom tarafından koparılmasına karşı değildik. 

 

Bu görüntü artık mazide kaldı

 

Ama Bloom da az hovarda değil hani. Hoş adam, bekar adam, yakışıklı adam. Gezecek tozacak elbet. Magazin basını da onun görüntülerini bir güzel fotoğraflayacak.

 

Elf gözlerim 20 yaşında İsveçli kızları görüyor artık

 

Bizim Legolas'ın gönül hanesine ismi şimdilik son yazılan kişi, 20 yaşındaki İsveçli model Lykke Glommen oldu. Şu sıralar Ibiza'da mumu söndürdüğü yer belli olmayan 37 yaşındaki ünlü aktör, İsveçli modelin kalbini kazanmak uğruna ayaklarına kapanmayı bile göze almış durumda. Magazin basının yakaladığı kare de bunun en büyük kanıtı olsa gerek. Bir dönemin ve bugünün liselilerini Legolas olarak örgülü saçlarıyla baştan çıkaran Bloom'un bir kız için düştüğü hale bakın a dostlar!