ROBERT RODRIGUEZ’DEN LADY GAGA’YA METHİYELER

ROBERT RODRIGUEZ’DEN LADY GAGA’YA METHİYELER


"40 Yillik Yönetmenim, Böylesini Görmedim"


Yeni Sin City filmi A Dame To Kill For'un gösterime girmesiyle neredeyse 10 yıllık hasret de son buldu. Film kritiklerinin birçoğunun şu ana kadar yerden yere vurduğu Sin City: A Dame To Kill For'a karşı yüksek beklentisi olan birçok izleyici, şu sıralar kendilerini klimalarla kutsanmış sinema salonlarına atmakla meşgul.

 

 

Film; Eva Green, Joseph Gordon-Levitt, Mickey Rourke, Jessica Alba ve Josh Brolin'li kadrosuyla göz kamaştıradursun, filmin iki yönetmeninden biri olan Robert Rodriguez'in gözü filmde 2-3 dakika yer bulan pop yıldızı Lady Gaga'dan başkasını görmüyor. Rodriguez'in açıklamalarına bakıırsa, daha evvelden Machete Kills'te de beraber çalışan ikilinin ileride farklı projelerde tekrar beraber olacağının tahmin etmek pek de zor değil.

 

 

E! News'a konuşan Rodriguez, bunca yıllık yönetmenlik kariyeri boyunca oyunculuğa bu kadar kısa sürede ve kolayca adapte olan birini daha görmediğini söyledi. Gaga'nın Hollywood'un en ünlü yıldızlarında bile olmayan bir disiplin anlayışıyla rolüne sahip çıktığını belirten yönetmen; " '40 yıllık yoğurtçuyum, böyle kase görmedim' derler ya. Ben de '40 yıllık yönetmenim, kısa zamanda oyunculukta bu kadar ilerleme kaydeden bir pop yıldızı görmedim' diyorum. Lady Gaga inanılmaz potansiyele sahip bir oyuncu ve bu potansiyelini A Dame To Kill For çekimleri boyunca bizlere göstermeyi başardı." sözleriyle Lady Gaga'ya olan hayranlığını cümle aleme duyurdu.