RYAN GOSLING: “TEK GECELİK İLİŞKİLER YERİN DİBİNE BATSIN!”

RYAN GOSLING: “TEK GECELİK İLİŞKİLER YERİN DİBİNE BATSIN!”


Evimizin Erkeğisin Ryan Gosling


Kimilerine göre sarı saçlı bir prens, kimilerin göre yüzüne nur inen bir mucize… Ama o kendi deyimiyle tek gecelik ilişkiden sonra ağlayan bir romantik. İşte Ryan Gosling’in en özeli hakkında ortaya atılanlar…

 

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Eva Mendes’in üç değil, beş değil tamı tamına yedi aylık hamile olduğunu öğrendiğimiz Ryan Gosling’in hakkında yepyeni iddialar ortaya çıktı. Ryan Gosling ile tek gecelik bir ilişki yaşadığını açıklayan sarı saçlı, isimsiz kaynak gecenin detaylarını anlattı. Seks sonrası Gosling’in gözyaşlarına boğulduğunu söyleyen (bundan sonra tüm dünya kadınları adına kendisine sarı saçlı sürtük olarak sesleneceğimiz) kaynak, Star Magazine’e konuştu. Sarı saçlı sürtük, Ryan Gosling’e neden ağladığını sorduğunda aldığı cevabın, “Ben iyiyim, sadece bazen duygusallaşırım.” olduğunu söyledi.

 

Böylece yeri geldi mi hipster, yeri geldi mi bakkal, yeri geldi mi romantik, yeri geldi mi taksici ruhlu olabilen Ryan Gosling’in içinde yatan duygusal kedinin varlığından haberdar olmuş olduk.

 

 

Ryan Gosling’in baba olmasının ayrıntıları için sizi BURAYA alalım.