SHAMELESS DİZİSİ TÜRK VATANDAŞI OLUYOR

SHAMELESS DİZİSİ TÜRK VATANDAŞI OLUYOR


Muhteşem Yüzyil Yok, Shameless Verelim


Yerli The O.C, yerli Çaresiz Ev Kadınları, yerli ER, zaten yerli Muhteşem Yüzyıl… Orijinalinin üstüne üşüştüğümüz yabancı diziler kervanına bir yenisi daha ekleniyor. 2004'ten beri dizi ve altyazı severlerin gözdelerinden biri olan Shamless'ın hakları Medyapım tarafından satın alındı. İngiliz'lerin ahlaksızlığı yayma kürsüsü başkanlarından Paul Abbott'ın elinden çıkma bu harika İngiliz dizisi, bildiğiniz veya bilmediğiniz üzere 2011 yılından beri Amerikanlaştırılmış olarak ABD'de de yayınlanıyordu.

 

 

Özgün dizi senaryosu bakımından çoğu zaman sıfırı çeken bir ülke olarak hazıra konma çabalarımızdan birini daha izleyeceğiz. Yüksek ihtimalle orijinalini fanatik bir şekilde takip edenler için acı bir deneyim olacaktır. Biz şimdiden kafamızda muhtemel sahneleri hayal etmeye başladık bile. Allahım sen koru…

 

Dizinin senaryosunu, daha önce Umutsuz Ev Kadınları‘nın senaristliğini üstlenen Meryem Gür yazacak. Adını Feriha Koydum, Doktorlar ve Umutsuz Ev Kadınları’nın yönetmenliğini üstlenen Merve Girgin ise yönetmenliği üstlenecek.

 

Kanal D veya Fox'ta karşımıza çıkması muhtemel dizi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyormuş. Çok acele etmeyin n'olur… İngiliz mizah anlayışının vasat senaryo yazarlarımızın elinde hiç olmasını izlemek için çok da hevesli değiliz.