TATE MÜZESİ’Nİ YATAK ODANIZDAYKEN ZİYARET EDİN

TATE MÜZESİ’Nİ YATAK ODANIZDAYKEN ZİYARET EDİN


Artik Size Her Yer Tate Müzesi


Müze Kart'ınızın yetkileri Tate Müzesi'ni aşıyor mu? Her kafanız estiğinde "Ver elini Londra" diyemiyor musunuz? İflah olmaz sanat aşkınızın Şampiyonlar Ligi kupası olark gördüğünüz Tate Modern'ı göremezseniz gözünüz açık gideceğinizi mi düşünüyorsunuz?

 

 

Durun durun, panik yok, sakin. Gelişen teknoloji sayesinde Dudullu'dan, Horhor'dan, Porsuk Çayı'ndan, kısacası her yerden Tate Müzesi'ne 2 dakikada ulaşabilirsiniz. Uçak bileti parası, vize parası, biyometrik vesikalık parası ve her türlü masraf da cebinizde kalıyor üstelik.

 

 

Ünlü müzenin bu ay uygulamaya geçirdiği yenilikle Tate Modern'da bulunan robotlar sizin rehberiniz oluyorlar. Sadece bu iş için tasarlanmış dört adet robot, dünyanın neresinde olursanız olsun sizleri Tate Müzesi'nin en ücra köşelerine kadar gezdiriyorlar. Uygulama için özel olarak tasarlanmış web sitesi'ne girerek faydalanabileceğiniz proje ile sanat aşkınıza ufak sürprizler değil, koskocaman bir sürpriz yapabileceksiniz.

 

5 günlük deneme süresi biten After Dark başlıklı proje, önümüzdeki aydan itibaren düzenli olarak gerçekleşmeye devam edecek. ŞURADAN takipte kalın.